Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
pokruszyc ok. 4 kostki lodu ,wsypać do wysokiej ozdobnej szklanki. Po czym dodać 50ml żubrówki, 100ml soku jabłkowo-miętowego i 50ml soku pomarańczowego. Wszystko sprawnie wymieszać żeby nie uronić nawet kropelki ;-) na samą górę do dekoracji ułożyć ładnie listek świeżej mięty.