Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno pomarańczowo-cytrynowa lemoniada z miętą i kostkami lodu świetnie gasi pragnienie w upalne dni, przygotujecie ją w kilka minut .
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Pomarańcze i cytryny sparz wrzątkiem, pomarańcze obierz ze skórki i usuń błonki następnie pokrój w kostkę i wrzuć do dzbanka, dodatkowo pomarańcze w dzbanku rozgnieść tłuczkiem żeby puściły sok.
Dodaj pokrojoną w plastry cytrynę, miętę, całość zalej wodą, dodaj kostki lodu, wymieszaj .
Lemoniada smakuje najlepiej mocno schłodzona . Polecam ,