Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można powiedzieć, że mamy lato w pełni, temperatura mocno na rozpieszcza, dlatego szukamy wszelkich sposobów, aby się trochę ochłodzić. Proponuje zatem orzeźwiający, chłodny i lekko kwaskowy kompot z agrestu z dodatkiem mięty. Moje chłopaki uwielbiają wyjadać z niego owoce. Zapraszam.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Agrest dokładnie umyć i odciąć końcówki. Owoc zalać wodą, dodać cukier i gotować do miękkości. Zostawić do wystudzenia. Dodać listki mięty i zostawić na kilka godzin, aby kompot nabrał smaku.
Podawać mocno schłodzony lub z kostkami lodu.
Smacznego :)
:)