Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wyrazisty smak, pyszna i zdatna do użytku już na drugi dzień.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
250 wiśni i 250 liści zagotować ( 20 minut ) w 2 litrach wody.
Odcedzić i wsypać cukier i kwasek.
Ostudzić.
Gdy już jest ostygnięte wlewamy spirytus i do butelek.
Spożywamy dopiero na drugi dzień, żeby się wszystko dobrze przegryzło.