Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Herbatę zaparzyć w 400 ml wrzącej wody, odstawić do wystudzenia. Gotowy, zimny napar wymieszać z cukrem i sokiem z limonki. Przygotować wysokie szklanki. Napełnić je do połowy herbatą, wstawić na 10 minut do lodówki. Po tym czasie wyjąć, do szklanek dolać wodę mineralną gazowaną, dodać kostki lodu. Gotowe! Możemy się chłodzić !
Smacznego.