Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie wygląda i można ją zrobić samemu.Fajny mleczny smak po wymieszaniu,lub dwa smaki mleczny i gorzkawy bez mieszania.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 113
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 113
Składniki
Mleko podgrzewamy w garnku do tem.ok.60 stopni ubijając trzepaczką,aby utworzyła się piana.Kawe robimy w dzbanku,lub innym naczyniu.
Ciepłe mleko wlewamy do szklanek.Powoli dodajemy kawę.Trzeba wolno wlewać kawę,aby zbytnio nie mieszała się z mlekiem.