Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na rumie, więc musi być wyśmienity ;-)
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 56
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 56
Składniki
Śmietankę przelewamy do garnka, dodajemy Nutellę, przyprawę (wybieramy taką, która nie zawiera mąki) i cukier. Podgrzewamy bardzo wolno i mieszamy tylko do momentu, kiedy rozpuści się Nutella. Odstawiamy do wystudzenia.
Wystudzoną masę miksujemy stopniowo dolewając rum. Rozlewamy do butelek i odstawiamy na 12 godzin do lodówki. No i gotowe, smacznego !!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!