Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TRUSKAWKI RÓWNIE DOBRZE SMAKUJĄ ZIMĄ
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 130
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 33
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 130
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 33
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6524
Składniki
TRUSKAWKI UMYĆ,WYSZYPUŁKOWAĆ, PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO KAŻDEGO SŁOIKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU, WLAĆ 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA WODY.
PASTERYZOWAŚ OKOŁO 15-20 MINUT