Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje prosty przepis na kompot z papierówek, rabarbaru i wiśni .
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 750
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6497
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1128
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 750
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6497
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1128
Składniki
Jabłka myjemy, usuwamy gniazda, nie obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze kawałki, miętę płuczemy, rabarbar myjemy i kroimy na mniejsze kawałki, wiśnie płuczemy. Owoce i miętę zalewamy wodą i gotujemy około 15 minut. Gotowy kompot dosładzamy do smaku i schładzamy .