Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy jest sezon to truskawki mogę jeść je na okrogłą, chyba nigdy mi się nie znudzą. W tym roku najczęściej z nich robię koktajle. Ostatnio urozmaiciłam je co nie co, dodając parę listków mięty. Bardzo prosty dodatek, który sprawił, że koktajl zyskał dużo więcej charakteru i orzeźwienia. Zapraszam!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 73
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 132
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 73
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 132
Składniki
Truskawki i mięte dokładnie umyć. Truskawki obrać z szypułek. Następnie truskawki zmiksować z mlekiem, miętą i cukrem.
Smacznego :)
:)
:)