Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chociaż Boże Narodzenie już za nami, to aromat korzennych przypraw możemy zatrzymać na dłużej
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Dobra mieloną kawę (ja użyłam Jacobs Kronung), wymieszać z cukrem waniliowym, cynamonem, kardamonem i gałką. Goździki rozbić w moździerzu* ale nie robić z nich zupełnego proszku, dodać do kawy. Dokładnie wymieszać, zamknąć w szczelnym słoiku. Delektować się korzenną kawą przez cały rok:) * jak ktoś nie ma moździerza, to goździki może z powodzeniem pokruszyć między dwoma deskami kuchennymi