Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata z rumem to idealny napój na rozgrzanie kiedy czujemy, że "bierze" nas przeziębienie.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Składniki
Herbatę wsypujemy do zaparzacza, zalewamy gorącą wodą. Odstawiamy na 5 minut. Herbatę przelewamy do filiżanek dolewamy około 20 ml rumu. Możemy doprawić do smaku cytryną oraz miodem. Pijemy od razu po przygotowaniu. Taka herbata jest wspaniała po ciężkim dniu/tygodniu lub, na rozgrzanie w zimny dzień.