Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy Kubuś smaczny nie tylko dla dzieci polecam
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 172
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 584
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1540
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 172
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 584
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1540
Składniki
Dynie obieram kroję w kostkę tak samo marchew i jabłka wrzucam do garnka i zalewam wodą i sok z cytryn dodaję i gotuję do miękkości warzyw i jabłek rozgotować ć trzeba nawet ,gotowa masę bulderuję partiami i przecieram przez sito wtedy dodaję cukier mieszam gotowy soczek wlewam do butelek lub słoiczków ,pasteryzuję na mokro 10 do 15 minut od momentu zagotowania wody ,słoiki odwracam do góry dnem a w przypadku butelek wyjmuję i odstawiam do ostygnięcia .Po dokładne wykonanie zapraszam na film