Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny napój dla wszystkich sportowców.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 63
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7156
Polecam.
Odsłon: 1679
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 63
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7156
Polecam.
Odsłon: 1679
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Składniki
Wyciskamy sok z cytryny i pomarańczy (po jednej sztuce). Dodajemy do niego sporą szczyptę soli. Dodajemy 2 łyżki miodu i 2 łyżki octu jabłkowego. Wszystko mieszamy rózgą do rozpuszczenia się miodu. Bardzo ważne jest to aby nie podgrzewać tego napoju. Na koniec dolewamy do tego około 1,5 litra wody. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu, w którym pokazuję krok po kroku jak przygotować taki napój.