Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Cytrynę pokrojoną w plasterki, ze skórką ale bez pestek(będzie gorzkie) gotować z cukrem na wolnym ogniu przez 10 min
Po zdięciu z ognia wlać ostrożnie spirytus i przykryć pokrywką
Po ostygnięciu (najlepiej następnego dnia) po dokładnym zamieszaniu rozlać do butelek