Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie takiej lemoniady wcale nie jest trudne, ani pracochłonne. Jej smak orzeźwia w upalne dni, doskonale gasi pragnienie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Składniki
Cytryny sparzamy, przecinamy na pół i wyciskamy sok. Sok przelewamy do rondla, dosypujemy cukier i podgrzewamy do całkowitego rozpuszczenia. Następnie dolewamy wodę, zagotowujemy i ostudzamy. Lemoniadę przepuszczamy przez gazę, rozlewamy do butelek i wstawiamy do lodówki. Podajemy zimną.