Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem kawa z hiszpańskim rodowodem. A właściwie trochę kawa, a trochę deser. Jest bardzo słodka, bardzo mocna i od razu stawia na nogi.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 874
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 54
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 287
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 874
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 54
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 287
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Składniki
Café bombón warto podać w przezroczystych naczyniach, bo wygląda bardzo efektownie. Na dno szklanki dajemy mleko skondensowane słodzone. Nalewamy espresso - powoli, najlepiej po łyżce, aby zachować warstwy. Górę można udekorować odrobiną mlecznej pianki, ale nie jest to konieczne. Gotowe! Kawę przed wypiciem mieszamy.