Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytrynowa nalewka.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 96
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Dwie cytryny umyć i obrać ze skórki (zostawiając biały miąższ), pokroić i zalać alkoholem. Pozostawić w ciepłym, słonecznym miejscu na 3 dni, po czym odcedzić i dodać sok z jeszcze jednej cytryny i miód. Po miesiącu przefiltrować i rozlać do buteleczek.