Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 103
Składniki
Obrałam i ugotowałam ziemniaki. Po ugotowaniu i odparowaniu ich dodałam sól, bryndzę- jest dostępna właściwie w każdym sklepie. jeszcze masło. Wszystko ugniotłam na kremowe pure, aż się będzie "ciągnąć".
Pure na talerzu polałam jeszcze oliwą pozostała po smażeniu pstrąga i posypałam dodatkowo bryndzą. Smacznego :)