Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i czerwonej cebuli z dodatkiem szczypiorku i sosu czosnkowego to świetny dodatek do wielu dań mięsnych czy grilla.
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 9
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 44
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 272
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1706
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 9
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 44
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 272
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1706
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski, cebule pokrój w kostkę a jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, wymieszaj.
W miseczce wymieszaj jogurt z majonezem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszaj.
Sos dodaj do kapusty, dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły.