Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak szpinaku i masła, do tego zapach świeżego czosnku.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13735
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 91
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13735
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 35
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 11
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 64
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 178
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy je umyć pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Czosnek pokroić w plasterki, podsmażyć na maśle. Po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość lekko posolić, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie dodać śmietanę. Wszystko razem wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Szpinak podawać posypany tartym parmezanem. Smacznego.