Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybką surówkę z sałaty rzymskiej z ogórkiem, papryką i czerwoną cebulą, idealną do obiadu lub grilla.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Składniki
Warzywa myjemy i osuszamy. Sałatę i cebulę kroimy w paski, pomidorki na ćwiartki, ogórka w półplasterki a paprykę w paski.
Wszystkie składniki na sos łączymy ze sobą w miseczce, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy.
Sos łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy, odstawiamy na 20 minut żeby smaki się połączyły .