Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczna i aromatyczna surówka z nowalijkami.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
Kapustę umyć , drobno pokroić. Jabłko, marchewkę obrać , utrzeć na tarce o grubszych otworach. Składniki umieścić w salaterce, skropić sokiem z cytryny.
Paprykę umyć, pokroić w kostkę , dodać do pozostałych składników. Doprawić, solą, pieprzem, przyprawą do surówek, wymieszać. Dodać oliwę z oliwek i jeszcze raz wymieszać.