Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prosta, błyskawiczna wręcz i przepyszna surówka do obiadu. Dodatek musztardy nadaje jej wyrazistego charakteru.
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 165
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15369
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 44
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 165
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15369
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 44
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i osuszamy. Kapustę ścieramy na tarce na największych oczkach lub jeśli jest luźna szatkujemy nożem. Marchewkę ścieramy na tarce na najmniejszych oczkach. Szczypiorek również kroimy drobno. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy z sobą i przyprawiamy solą oraz pieprzem.