Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znany i lubiany. Ale czasem zapomina się o tych najprostszych właśnie. Więc dla odświeżenia podaję jak to robię ja :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Marchew i jabłko obieram. Marchewki ścieram na tarce na małych oczkach, jabłko na dużych. Składniki mieszam, doprawiam świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny i fruktozą. Na chwilę odstawiam aby składniki się przegryzły a marchew i jabłko puściły nieco sok. Surówka powinna być nie za sucha. Smakuje za każdym razem a na dodatek bardzo zdrowa :)