Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z kiszonej kapusty z marchewką, czerwoną cebulą i szczypiorkiem, idealna do ryby lub mięsa.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 37
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1073
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 37
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 76
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1073
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 157
Składniki
Kapustę lekko odciśnij, pokrój drobniej. Marchewki obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj.
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą, dodaj oliwę, cukier i świeżo zmielony pieprz do smaku. Mieszaj do połączenia składników.
Surówkę odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły. Taka surówka to świetny dodatek do ryby, czy mięsa pieczonego lub gotowanego.