Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta kiszona pozytywnie wpływa na układ pokarmowy, a z dodatkiem marchewki i oliwy tworzy smaczny dodatek do obiadu.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 69
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 128
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 69
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 128
Składniki
Kapustę kiszoną drobno siekamy. Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach
Wrzucamy do większej miski, dolewamy olej lniany lub oliwę i przyprawiamy. Dokładnie mieszamy.
Po przygotowaniu surówki polecam na przynajmniej godzinkę odstawić ją do lodówki. Wtedy smaki się przejdą i będzie jeszcze smaczniejsza.