Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej dziś trochę w innej wersji z jabłkiem, czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 147
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Kiszoną kapustę lekko odciśnij, cebulę i jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj do smaku cukier, oliwę z oliwek i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj. Dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Surówka idealna do drugiego dania, do różnego rodzaju mięsa i ryby.