Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe warzywa w przeciwieństwie do warzyw gotowanych zachowują znacznie większą ilość witamin i soli mineralnych.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 350
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 350
Składniki
Kalarepę umyć, obrać razem z rzodkiewką i zetrzeć na grubych oczkach tarki dodać oliwę i doprawić do smaku solą cukrem oraz sokiem z cytryny