Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Kalarepkę umyłem , obrałem , pokroiłem na plasterki. Rzodkiewki oczyściłem , odciąłem liście i korzonki , opłukałem , pokroiłem w słupki. Marchewki umyłem , obrałem , starłem na tarce. Plasterki kalarepki ułożyłem na talerzu w pierścień , posypałem rzodkiewką , pośrodku położyłem startą marchewkę, Sałatkę oprószyłem solą i pieprzem , polałem jogurtem , posypałem koperkiem.