Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można powiedzieć, że to samo zdrowie na talerzu :) Zapraszam dzisiaj na szybką surówkę, której bazą jest sałata pekińska, a wyrazistości dodaje jej grilowana cukinia i papryka. W sam raz jako dodatek do wielu dań.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i zostawić do wyschnięcia. Sałatę pekińską porwać na małe kawałki. Cukinie pokroić na plasterki, papryki w kostkę. Na patelni grillowej rozgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego i podsmażyć cukinie i paprykę doprze doprawione solą i pieprzem. Pomidora i ogórka pokroić wedle uznania. Sos koperkowy wymieszać z wodą i olejem rzepakowym (1 łyżka). Wszystkie warzywa, koperek i natkę pietruszki, dokładnie ale ostrożnie wymieszać. Zalać przygotowanym sosem. Smacznego :)