Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na podanie marchewki, zwłaszcza dla dzieci, które często nie chcą jeść warzyw. Zawijanie marchewki na widelec jak spaghetti sprawi radość każdemu niejadkowi :)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Składniki
Marchew obrać i umyć, a następnie pokroić w paski za pomocą obieraczki do warzyw. Podsmażyć na maśle klarowanym. Dodać odrobinę wody, posolić do smaku i gotować przez ok. 10 min. na małym ogniu. Smacznego :)