Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos do mięsa, do jajek, do sałaty. Łatwy w przygotowaniu. Pachnący rzodkiewką i szczypiorkiem.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Oczyszczone, umyte, osuszone rzodkiewki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Wymieszać razem jogurt z majonezem, startymi rzodkiewkami i posiekanym szczypiorkiem. Dodać sok z cytryny, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Zostawić na kilka minut w lodówce, żeby smaki się połączyły. Smacznego.