Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tak przygotowany jest świetny do gołąbków jak również do dań mięsnych.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Składniki
Mąkę zasmażyć na maśle .Pod koniec zasmażania dać koncentrat i chwilę zasmażyć razem, Podlać bulionem ,cały czas mieszać by nie było chrupek. Czosnek drobno posiekać dodać do sosu. Jeśli sos bardzo zgęstnieje dolać jeszcze stopniowo bulion. Na końcu wrzucić pokrojoną bazylię. Zagotować doprawić do smaku przyprawami. Smacznego życzę!