Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos który zawsze się sprawdza. No i w sumie do wszystkiego ziemniaków, klusek, makaronu itp.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w ćwiartki. Do garnka wlewamy odrobinę wody aby zakryła dno i wrzucamy pieczarki. Dusimy aż będą miękkie. Następnie zmniejszamy ogień i wlewamy śmietanę doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy sok z cytryny. Doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy koperkiem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.