Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i gęsty sos,który możemy podawać z pieczywem, ryżem lub kaszą ale również jako dodatek do mięs lub placków ziemniaczanych.
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Pieczarki obieramy, kroimy na ćwiartki i dodajemy na patelnię. Dusimy do miękkości na średnim ogniu. Lekko solimy i pieprzymy. Gdy pieczarki będą już miękkie wlewamy do nich śmietanę, dodajemy starty ser, posiekany koperek i podgrzewamy często mieszając do czasu aż ser się stopi i połączy ze śmietaną. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.