Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały dodatek do krewetek , zimnych mięs itp
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 518
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 518
Składniki
wszystkie składniku miksujemy w blenderze , można dosypać do smaku pieprz cayenne , stosunek ilości miodu do chili i cytryny jest wg uznania jaki ms być smak przeważający
powstałą masę odparować na wolnym ogniu , ewentualnie wersja dla leniwych dodać łyżeczkę zelfix`u , zagęszczony sos ostudzić , podawać na zimno.