Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzywany glownie do owocow morza, ryb i drobiu.Specyficzny smak, dzieki anchovies.
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14338
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14338
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Składniki
Z masla, maki i smietany robimy kremowy sos, wrzucamy do niego skorupki homara i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez okolo 20 do 30 minut.
Pomidora, anchovies i homara miksujemy razem, dodajemy do sosu i doprawiamy bialym pieprzem.Gotujemy az bedzie mial konsystencje sosu.W ostaniej fazie gdy juz zdejmiemy sos z ognia, dodajemy wisniowke, szybko zagotowujem jeszcze raz. Dzieki wisniowce sos nabierze koralowego koloru.