Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawicznie się robi, idealnie nadaje się do rybki.
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Koperek drobno siekamy. Masło rozpuszczamy na patelni, wsypujemy mąkę i lekko przesmażamy. Dodajemy bulion i połowę koperku, chwilę razem gotujemy. Dodajemy śmietanę, mieszamy i doprawiamy do smaku. Dodajemy resztę koperku i sosik mamy gotowy :)