Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny kremowy Sos do potraw zimnych jak i ciepłych do mies, warzyw i jajek a nawet do wędlin wzbogaci smak każdej potrawy.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 70
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 75
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 261
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 70
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 75
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 261
Składniki
Starty chrzan podsmażyć na łyżce masła, dodawać ostrożnie mąkę i razem przesmażyć. Rozprowadzić zasmażkę ciepłym bulionem i zagotować. Dodać żółtka ùtarte z sosem 2 - 3 łyżki i podgrzać ale nie gotować. Doprawić do smaku solą i cukrem ewentualnie pieprzem. Gotowe SMACZNEGO!!!