Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znacie to? Jestem na zakupach, oczyma wszystko bym jadł...I oto one...stoją przede mną i machają...bierz nas, bierz...takie piękne, opalone, soczyste udeczka...No jak nie wziąć, jak takie piękne. No jak?!? Wziąłem...zjadłem jedno :P euforia minęła xD W lodówce nabierały mocy przez trzy dni. Nabrały! I to jakiej! Po masażu maszynką do mielenia mięsa, udka zmiękły, nabrały innego wymiaru...Ba! Dały się nawet rozsmarować na cudnym, świeżym pieczywie. Mówię wam, tamta euforia, to pikuś do tej po liftingu. Zielone wdzianko ze zdjęcia nadaje jeszcze głębszego smaku. Polecam ja Arek Gie
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Cebulę siekamy, zrumieniamy na gorącym oleju. Mięso z udek mielimy na najmniejszych oczkach, dodajemy cebulę i majonez.Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.