Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam taki dodatek do drugiego dania i nie tylko.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 568
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 568
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Rzodkiewkę pokroić w talarki,cebulkę posiekać. Posolić i zostawić na 1-2 godz.by warzywa puściły sok. Po tym czasie odlać nadmiar soku.Doprawić śmietaną ,zamieszać.
Smacznego!