Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od znajomego kucharza z renomowanej restauracji. Rzepa według tego przepisu jest bardzo smaczna i chrupiąca, a przy tym bardzo zdrowa.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 70
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 75
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 261
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 70
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 75
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 261
Składniki
Rzepę obrać, pokroić na plasterki. Zasypać solą, tak żeby rzepa była równomiernie posolona, zostawić na około pół godziny. Co jakiś czas trochę przemieszać, żeby rzepa puściła sok. Odsączyć na sitku.
Wymieszać wodę, ocet i cukier. Dodać odsączoną rzepę, zostawić na około pół godziny. Gotowe!