Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i apetyczna pasta z rybą ,zachęca do częstszego sięgnięcia po nią.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 132
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 36
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 82
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 132
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 36
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 82
Składniki
Jajko ugotować na twardo ,obrać pokroić w drobną kostkę.Tuńczyka osączyć z zalewy ,przełożyć do miski i rozgnieść widelcem.
Cebulę , papryki pokroić w drobną kostkę, dodać do ryby.
Dodać pietruszkę ,doprawić solą i pieprzem ,dokładnie wymieszać,na końcu dodać oliwę i wymieszać.Podawać do pieczywa .