Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie za dużo pisać nie potrzeba. Prosta i szybka w przygotowaniu. Robi ją się dosłownie w pięć minut. Idealnie komponuje się z mięsem.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Cebulę i kapustę drobno siekamy. Marchew obieramy i ścieramy na najmniejszych oczkach. Składniki przekładamy do miski, dodajemy śmietanę, majonez i posiekaną natkę pietruszki, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy w trakcie przygotowywania dania głównego.