Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnijmy sobie dawne czasy, kiedyś takie podpłomyki piekła moja babcia.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 165
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 198
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 165
Składniki
Wykonanie: Składniki na ciasto dokładnie wymieszać, wyrobić ciasto i przenieść na stolnicę wysypaną mąką.
Piekarnik rozgrzać do 230 stopni. w miedzy czasie ciasto podzielić na 6 części i rozwałkować.
Nakłuć widelcem i przenieść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 10 minut i podawać z masełkiem lub kremem z gęstej śmietany i owoców sezonowych.