Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartości lecznicze pietruszki porównuje się do działania czosnku, cebuli, marchwi, kapusty czy pora...
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Pistacje, drobno posiekany czosnek i sól miksujemy. Dodajemy liście pietruszki i oliwę. Miksujemy do powstania jednolitej, dość gładkiej pasty.
Pesto podać na świeżym chlebie po Tarnowsku-to jest przepyszne