Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pieczeń z indyka w marynacie z miodu.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2118
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 966
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2118
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 966
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20980
Składniki
Czosnek obrać i zmiażdżyć, rozetrzeć z solą. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Umyty filet z indyka natrzeć przygotowaną marynatą i odstawić w szczelnym pojemniku do lodówki na około 1 ½ godziny. Przez pół godziny pieczemy bez przykrycia w naczyniu żaroodpornym. Po upływie tego czasu naczynie zamknąć i co jakiś czas polewać powstałym sokiem.