Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na pieczarki smażone na patelni :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Składniki
Pieczarki umyj , obierz , przekrój na ćwiartki . Na patelni rozpuść masło , włóż pieczarki . Smaż aż woda , która wypłynie z pieczarek podczas smażenia , odparuje . Pod koniec oprósz solą ziołową . Nie przykrywaj pokrywką podczas smażenia . Stopień podsmażenia według uznania .