Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do warzywnej sałatki.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 319
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5027
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 319
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5027
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, opłukać, zalać wodą i gotować z solą przez 10 minut, po czym odsączyć i ułożyć w wyparzonych słoiczkach. Składniki na zalewę razem połączyć, gotować przez 5 minut, następnie dodać pokrojoną cebulę i gotować jeszcze przez 5 minut. Gorącą zalewą zalać pieczarki w słoiczkach, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem i obwinąć grubą ścierką do wystudzenia.